In Theater

Florens studeerde aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, waar hij in 2010 de Jos Brink Genesius Penning in ontvangst mocht nemen. De penning is een aanmoediging en stimulans voor een veelbelovende afstudeerstudent.

In het theater was hij te zien in de musicals “Urinetown – Zeikstad de Musical” (M-lab en OpusOne/Joop van den Ende Theaterproducties), “Sunday in the Park with George” (M-lab), “Woezel en Pip in de Tovertuin” (Dromenjager B.V.) en “Land of Hope and Glory” (Nederlands Komedie Theater). Hij trok 3 seizoenen door het land, met het “Circus Boemtata” van Stichting CliniClowns, en speelde een hoofdrol in “Het Meisje van Velsen”, de jubileumvoorstelling van Stadschouwburg Velsen. Hij was zanger en danser in “Kerst met een grote K” van Karin Bloemen, was te zien in “Jeans 25” en “Jeans Magic” van Jeans Theatershows / Stichting The Magic of Jeans en was regelmatig als zanger te zien in “Dinnershow Pandora” (RTL Live Entertainment).

Kortere projecten waren o.a. “RENT in Concert”, “Kikker is Verliefd” en “Addergebroed in Concert” .
Als maker was Florens verantwoordelijk voor de theaterconcerten: “Floor & Friends” en “Florens in Concert” en was mede verantwoordelijk voor de voorstellingen van “Genesius & Co”, en “Songs for a New World”.