On Stage

Florens is als zanger onderdeel van meerdere muzikale acts en projecten:
OAK AND THE BEE | THE BOYBAND BATTLES | THE CHOOSE LIFE TRIBUTE
MET THE TRIOLETTES & BBF | THE VOICE OF HOLLAND


Oak and The Bee

Afspeellijst: “One Minute Covers” – New to Old

Samen met Sander de Bie vormt Florens het duo OAK AND THE BEE.
Ze geven intieme huiskamerconcerten, zorgen voor de muzikale omlijsting van vele bruiloftsceremonies, en duiken momenteel regelmatig de studio in voor One Minute Covers, en hun tweede EP.

Spotify: Oak and The Bee
Meer info: www.oakandthebee.com


The Boyband Battles

The Backstreet Boys, Take That, N*SYNC, Boyzone. We zongen allemaal luidkeels mee. Gillende, huilende en flauwvallende fans; typisch de jaren negentig. Tijdens een optreden van The Boyband Battles komen ze allemaal voorbij!

35 MIN | 4 BOYS | 30 SONGS
Meer info: www.theboybandbattles.nl


Choose Life Tribute – George Michael

25 juni 2019 – Podium Duycker, Hoofddorp

De Choose Life Tribute geeft de muziek van George Michael een nieuw geluid met waanzinnige arrangementen onder begeleiding van een live band, bestaande uit muzikanten met een voorliefde voor zijn muziek. Naast de ‘Wham!’ classics en zijn solosuccessen, is er ook aandacht voor de minder bekende songs van Mr. Michael.
Met Clayton Peroti, Leonie Bos en Florens Oak.

Info en boekingen: www.chooselifetribute.nl


Kerst met Bigband BBF, The Triolottes & Florens

Kerst is een gevoel van samenzijn, omlijst door muziek van crooners, vintage vocal swing, en natuurlijk een heerlijke bigband. In het theaterconcert “A Wishful Christmas” zingt Florens samen met The Triolettes en de geweldige Bigband BBF de mooiste kerstnummers, voor ouderen, woonachtig in een verzorgings- of verpleeghuis, evenals de thuiswonende ouderen, hun mantelzorgers en de vrijwilligers. Dit alles speelt zich af in Theater de Blauwe Kei in Veghel.

Meer info: www.thetriolettes.nl


The Voice of Holland – Seizoen 8

In 2017 nam Florens deel aan het 8ste seizoen van The Voice of Holland. Hij kwam in Team Sanne terecht, waar hij bij de Battles helaas het strijdtoneel moest verlaten.